تبلیغات
مصرف گرایی - مزایای طرح بهینه سازی نان های سنتی كشور عبارتند از :
مصرف گرایی
مزایای طرح بهینه سازی نان های سنتی كشور:
1-حذف كامل جوش شیرین
2-حذف كامل ضایعات نان
3-تغییر الگوی پخت نان از مسطح (تافتون و لواش) به نیمه حجیم (نانی هم وزن تافتون ولی كوچكتر و ضخیم تر)
4-افزایش صخامت نان از 4 به حدود 9 میلیمتر با (وزن چانه 200گرم)


5-طولانی سازی زمان تخمیر از 20 دقیقه به حدود 2ساعت
6-طولانی سازی زمان پخت از 25 ثانیه به 2.5 دقیقه (با كاهش شعله آتش و افزایش ارتفاع آن با سنگ)
7-حذف وردنه به منظور جلوگیری از خروج زودهنگام گازهای تولیدی در فرآیند تخمیر
8-كاهش مشكلات پخت آردهای ضعیف و پخت نان روی سطح سنگ نه سقف تنور
9-انطباق و سازگاری نان تولیدی با ذائقه وسلیقه ملی
10-استفاده بهینه از ماشین های دوار با افزایش ارتفاع مشعل از سطح سنگ، و كاهش شعله آتش و استفاده از دم كبابی
11-افزایش مرغوبیت- پوكی- ماندگاری و لقمه پذیری نان های تولیدی
12-كاهشPH خمیر، تخریب اسید فیتیگ و نهایتاً آزادی املاح حیاتی موجود در گندم
13-استفاده از آرد سبوس دار به جای آرد سفید و تامین املاح- ویتامین ها و از همه مهمتر فیبر موردنیاز روزانه مردم
14-ایمن سازی مردم از ابتلابه بیماری های غیرواگیر (دیابت- چاقی- چربی خون) با تولید نان سبوس دار
15-ایمن سازی نانوایان از ابتلابه عوارض جسمی- چشمی و پوستی كار با تنورهای سنتی
16-پیشگیری از بیماری های گوارشی- كم خونی و پوكی استخوان، با تولید نان بدون جوش و تخمیر شده.
17-افزایش اشتغال در نانوایی های كشور از 3 به 7نفر با بهره گیری از پرسنل آموزش دیده
18-استفاده از مخمر به جای جوش شیرین به منظور زمان تخمیر- زیباسازی- پوك سازی وغنی سازی نان
19-استفاده از آرد تعادلی و كمك به حذف تدریجی سوبسید نان با رضایت دولت، ملت و نانوایان.




نوشته شده در تاریخ سه شنبه 3 آذر 1388 توسط پیام صفایی | نظرات()
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
درباره وبلاگ
مطالب اخیر
آرشیو مطالب
نویسندگان
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :