تبلیغات
مصرف گرایی - مزایای طرح بهینه سازی نان های سنتی كشور عبارتند از :
مصرف گرایی
مزایای طرح بهینه سازی نان های سنتی كشور:
1-حذف كامل جوش شیرین
2-حذف كامل ضایعات نان
3-تغییر الگوی پخت نان از مسطح (تافتون و لواش) به نیمه حجیم (نانی هم وزن تافتون ولی كوچكتر و ضخیم تر)
4-افزایش صخامت نان از 4 به حدود 9 میلیمتر با (وزن چانه 200گرم)


5-طولانی سازی زمان تخمیر از 20 دقیقه به حدود 2ساعت
6-طولانی سازی زمان پخت از 25 ثانیه به 2.5 دقیقه (با كاهش شعله آتش و افزایش ارتفاع آن با سنگ)
7-حذف وردنه به منظور جلوگیری از خروج زودهنگام گازهای تولیدی در فرآیند تخمیر
8-كاهش مشكلات پخت آردهای ضعیف و پخت نان روی سطح سنگ نه سقف تنور
9-انطباق و سازگاری نان تولیدی با ذائقه وسلیقه ملی
10-استفاده بهینه از ماشین های دوار با افزایش ارتفاع مشعل از سطح سنگ، و كاهش شعله آتش و استفاده از دم كبابی
11-افزایش مرغوبیت- پوكی- ماندگاری و لقمه پذیری نان های تولیدی
12-كاهشPH خمیر، تخریب اسید فیتیگ و نهایتاً آزادی املاح حیاتی موجود در گندم
13-استفاده از آرد سبوس دار به جای آرد سفید و تامین املاح- ویتامین ها و از همه مهمتر فیبر موردنیاز روزانه مردم
14-ایمن سازی مردم از ابتلابه بیماری های غیرواگیر (دیابت- چاقی- چربی خون) با تولید نان سبوس دار
15-ایمن سازی نانوایان از ابتلابه عوارض جسمی- چشمی و پوستی كار با تنورهای سنتی
16-پیشگیری از بیماری های گوارشی- كم خونی و پوكی استخوان، با تولید نان بدون جوش و تخمیر شده.
17-افزایش اشتغال در نانوایی های كشور از 3 به 7نفر با بهره گیری از پرسنل آموزش دیده
18-استفاده از مخمر به جای جوش شیرین به منظور زمان تخمیر- زیباسازی- پوك سازی وغنی سازی نان
19-استفاده از آرد تعادلی و كمك به حذف تدریجی سوبسید نان با رضایت دولت، ملت و نانوایان.




نوشته شده در تاریخ سه شنبه 3 آذر 1388 توسط پیام صفایی | نظرات()
spartan wars empire honor hack
جمعه 29 دی 1396 03:17 ق.ظ
سلام دوستان، مقاله بسیار دلنشین و استدلال های دلپذیر در اینجا توضیح دادم، من واقعا از این ها لذت می برم.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
درباره وبلاگ
مطالب اخیر
آرشیو مطالب
نویسندگان
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :